Annonsera i Väglöst

Grundidén när vi startade Väglöst 2013 var en tidning fri från reklam och annonser. Vi vände och vänder oss fortfarande emot trenden med ett allt mer kommersialiserat friluftsliv. Samtidigt känner vi många likasinnade, som på olika sätt ägnar sig åt friluftsliv, professionellt eller ideellt, och har visioner som liknar våra. Människor, organisationer, lärosäten och företag som tror på friluftslivet som en väg mot en hållbar utveckling, där fler människor skapar relation till och kämpar för att bevara den natur och jord vi lever på.

Bo Weslien skrev i sin krönika i nr 10 vinter 2017 att ”Väglöst ska arbeta tillsammans med dem som drivs av en idé som minskar konsumtionen och inspirerar till långsiktighet och hållbarhet. Emot dem som enbart profiterar på friluftslivet och naturen utan större hänsyn till konsekvenserna … Varför inte bjuda in andra … som genom sponsring och annonsering bidrar till en livskraftig, färgstark och uppkäftig folkbildningsröst?”

Nu tar vi steget mot ett samarbete som vi hoppas ska gynna både dig som annonsör att nå ut till fler, och samtidigt gynna Väglöst ekonomiskt, så att vi tillsammans ska kunna fortsätta vår färd mot en bättre värld!

Priser

Se vår Pdf-mall ”Annonser pris, storlek” (klicka här)

10 % rabatt om du köper annonsplats för ett helt år d.v.s. två nummer.

Gör så här

1) Maila redaktionen@vaglost.se eller skicka ett PM på vår facebook-sida.

Ange i mailet:

  • Storlek på annonsen (t.ex. ¼ sida, liggande)
  • Om du vill ha med den i ett eller två nummer
  • Annonsen färdiglayoutad i rätt mått, i jpeg-, png- eller tif-format.

Alt.

  • Text, foto, illustration, logga eller annat som du vill ha med i annonsen, samt instruktioner och önskemål på layouten. Redaktionen tar då kostnadsfritt fram ett annonsförslag!

2) Sätt in aktuellt belopp på vårt bankgiro 145-4644 alt. Betala via Swisch nr 123 537 03 41. Märk betalningen med ”Annons + annonsörens namn”.

 

Vi ser fram emot ett gott samarbete!

Mvh Väglöst-redaktionen